Ajutorul e în propria gospodărie

În perioada aceasta, România are nevoie de o producție internă pe toate planurile cât mai bună pentru a putea suplini vremurile ce vor urma. Mulți români au migrat și vor continua să migreze la sat pentru că au înțeles că viitorul este în propria gospodărie. Acum este momentul să contribuim fiecare dintre noi la susținerea siguranței familiei.

Dacă ai o bucată de pământ, folosește-o în mod corespunzător și profită de acest avantaj pentru a te asigura de hrană sănătoasă de-a lungul anilor. 

De peste 20 de ani, Agroland este partenerul tău în gospodărie, deoarece aici găsești tot ce ai nevoie pentru a crește păsări, animale mari, dar găsești și produse pentru grădină și livadă.

Fiecare dintre noi poate crește câteva păsări în bătătură și să cultive răsaduri. Primăvara este momentul potrivit pentru a te apuca de treabă, deoarece pământul începe să se încălzească. În plus nu trebuie să-ți faci griji în privința aprovizionării cu esențiale pentru casă. Magazinele Agroland sunt deschise în continuare, bine aprovizionate și cu produse cât mai diversificate.

 Cum să începi să te îngrijești de siguranța alimentară a ta și a familiei tale? Simplu! Iată de ce ai nevoie în gospodărie:

  1. Crește păsări de curte de diferite rase pentru a avea diversitate în farfurie. Poți comanda pui de o zi de carne, Kabir, rasă mixtă, mixtă specială, curcă, bibilici, puicuțe ouătoare și fazani, dar și boboci de rață și gâscă de cea mai bună calitate. Fiecare are beneficiile ei și un gust deosebit al cărnii. De asemenea, puicuțele ouătoare îți vor da ouă de o calitate excelentă cu care poți prepara mâncăruri delicioase. Aici găsești mai multe informații despre cum să te apuci să crești păsări în curte.
  2. Furajele oferite păsărilor, dar și animalelor, trebuie să fie de cea mai bună calitate pentru a avea un efectiv mare și sănătos. Fiecare animal sau pasăre are nevoi diferite pentru o creștere și dezvoltare, iar furajele VivaBIO au avantajul că sunt “curate”, fără adaosuri de hormoni, făină de carne, antibiotice și diverși stimulatori de creștere sau alte substanțe periculoase pentru sănătatea omului sau animalelor. Vezi ce furaje sunt necesare pentru creșterea lor.
  3. Oferă-le ce e mai bun și vițeilor sau mieilor. La Agroland găsești înlocuitor de lapte pentru viței și miei cu 70 % produse din lapte cu conținut ridicat de proteină și grasime cu înaltă digestibilitate. Aceseta conțin 2 probiotice și acidifiant care acționează sinergic pentru buna funcționare a sistemului digestiv. 
  4. În primele săptămâni, puiuții au nevoie de multă căldură, becurile cu infraroșu sunt soluția de care ai nevoie. Găsești la Agroland o gamă variată de becuri și lampe pentru becuri.
  5. De asemenea, la Agroland, te aprovizionezi cu echipamentele necesare pentru ușurarea muncii în gospodărie. Pune adăpători speciale pentru păsări în adăpost pentru a evita deteriorarea așternutului și udarea puilor, favorizând astfel, dezvoltarea bacateriilor. Hrănitorile dotate cu grilă previn risipa hranei, fiind astfel mai eficiente. Vezi aici cum să amenajezi adăpostul puilor de o zi.
  6. Pentru a preîntâmpina unele tragedii și pentru a te asigura de dezvoltarea sănătoasă a puilor, folosește aditivi furajeri. Aceștia sunt naturali și ajută la buna creștere a păsărilor.
  7. Autosusține-te și cu ajutorul răsadurilor plantate în grădină. Cultivă legume și fructe pentru a te asigura alimentar tot anul și a consuma produse naturale, fără chimicale.  La Agroland găsești semințe, pomi fructiferi, arbuști fructiferi, dar și echipamente necesare pentru întreținerea grădinii și livezii.

Producția pentru uz propriu ne va ajuta să trecem peste această criză. E momentul să redescoperim frumusețea și avantajele muncii la țară.

About the Author: