Agroland – 250 magazine in Romania.Va oferim spre vanzare pui de o zi, de carne, curca, gasca, rata, furaje si nutreturi concentrate.Incurajam producția de hrana sanatoasa, sustinand Romania Agricola din 1997.Vino in cel mai apropiat magazin Agroland!

Pui de Carne (Broiler) – 3 lei

In engleza se numesc Broiler toate rasele de pui crescuti pentru carne!

Pui de carne sunt crescuti in mod special pentru pulpe si piept. Prezinta o crestere rapida, cu carcase deosebite. Daca sunt crescuti corespunzator, cu furajul recomandat, ating greutatea de 2,5kg la varsta de 8 saptamani.

Agroland comercializeaza prin magazinele sale, pui broiler de o zi, din cei mai performanti hibrizi care exista in Europa in acest moment: Ross 308, Cobb 500, Hybro etc.

In cazul cresterii in sistem gospodaresc, deosebirile de performanta intre acesti hibrizi sunt greu de remarcat, de aceea am tinut cont de hibridul care este cel mai bine adaptat conditiilor din Romania si in special, cel mai recomandat pentru sistemul de crestere in gospodarie.

Astfel, hibridul pe care-l avem la vanzare cel mai frecvent (in 90-95% din serii) este Ross 308, care este si hibridul cel mai frecvent crescut in fermele din Europa. El imbina in modul optim performantele extraordinare in crestere cu robustetea deosebita la conditiile bioclimatice si cele de crestere din Romania.

Mai  multe informatii despre puii de carne si furajele specifice gasiti aici:

http://www.agroland.ro/cresterea-puilor-de-carne/

http://www.agroland.ro/cat-de-scumpe-sunt-furajele-ieftine/