logo-vivabio

  • Peste 400.000 de clienti ne calca anual pragul pentru a achizitiona furajele noastre. De peste 22 de ani magazinele Agroland servesc cu mandrie gospodarii pasionati de cresterea animalelor.
  • Datorita reţetelor performante de fabricaţie si a calitatii materiilor prime, desi sunt adaptate pentru folosirea lor in gospodarie, furajele comercializate în magazinele Agroland au un randament în producţie ridicat, iar rezultatele sunt observate cu usurinţă în creşterea si exploatarea păsărilor, porcilor, bovinelor, ovinelor sau a iepurilor. Carnea, ouale sau laptele au o calitate mult superioara produselor obtinute in marile ferme industriale.
  • Suntem printre putinele firme care comercializeaza furaje speciale pentru fermierii care doresc sa faca din cresterea animalelor o mica afacere. Pe langa eficienta economica, furajele VivaBIO au avantajul ca sunt “curate”, fara adaosuri de hormoni, faina de carne, antibiotice si diversi stimulatori de crestere sau alte substante periculoase pentru sanatatea omului sau animalelor. Evident gustul si aspectul carnii si al oualor sunt la cei mai inalti parametrii de calitate, concurand cu succes produsele obtinute in gospodaria “bunicii” din copilaria fiecaruia.
  • În funcţie de situaţia specifică fiecarei gospodării în parte, clienţii Agroland pot utiliza furaje sub formă granulată sau concentrate furajere în amestec cu cerealele proprii, în ambalaje de 5, 10, 25 sau 30kg, având diferite sortimente destinate diferitelor specii de animale şi categorii de vârstă.
  • Click aici pentru detalii despre furaje
  • VIDEO aici: https://youtu.be/n14rUI1TLGo