Scrisoare deschisă către cei peste 400.000 de clienţi Agroland

Home/Blog, Informaţii/Scrisoare deschisă către cei peste 400.000 de clienţi Agroland

Scrisoare deschisă către cei peste 400.000 de clienţi Agroland

Dragi Prieteni,

Doresc să vă urez un an 2013 plin de împliniri, sănătate multă şi prosperitate!
Aşa cum v-am obişnuit, şi în acest an Agroland va veni cu noutăţi, atât în ceea ce priveşte produsele cât şi serviciile.
Pentru a ne îndeplini obiectivul de sprijinire a micului fermier din România, care produce curat şi sustenabil, am încercat să ne mărim gamă de produse care îi sunt utile acestuia.
În continuare vă prezint câteva exemple:

1. Creşterea păsărilor:
– linii automate şi semiautomate pentru hrănirea şi adăparea păsărilor, ventilaţia şi încălzirea halelor de păsări, chiar şi a celor de mici dimensiuni
– incubatoare de diverse capacităţi

2. Creşterea porcilor:
– lămpi şi becuri de încălzire cu infraroşu, pentru purcei
– adăpători pentru purcei, porci şi scroafe
– sisteme de hrănire

3. Creşterea rumegătoarelor
– adăpători automate
– sisteme de gard electric pentru păşuni

4. Utilaje şi instalaţii de mică capacitate pentru:
-Abatorizarea păsărilor
-Prelucrarea cărnii, prepararea mezelurilor, ambalare
-Prelucrarea laptelui: separatoare de smântână şi unt, pasteurizatoare, canistre pentru lapte sau chiar mici făbricuţe pentru prelucrarea laptelui.

5. Produse pentru grădini şi sere:
– seminţe legume şi flori, butaşi trandafiri şi viţa de vie, pomi şi arbuşti fructiferi
– îngrăşăminte organice

Sigur că de multe ori este mai uşor să produci, dar mai greu este să vinzi. Şi aici Agroland vine în sprijinul micilor fermieri în 2 moduri:

1. preluarea producţiei fermierilor care respectă regulile noastre de producţie curata şi sustenabila, în vederea comercializării acestor produse în „Băcăniile Agroland”. Aceste băcanii se vor deschide în oraşele mari începând cu acesta primăvara. Aici vor fi comercializate aproape în exclusivitate produsele fermierilor noştri, fie că vorbim de carne şi produse din carne, ouă, lactate, legume, fructe, etc.

2. lansarea foarte curând a unei platforme online, unde fermierii noştri, pot să-şi prezinte şi să-şi vândă produsele direct clienţilor interesaţi.
Deoarece toate aceste necesită finanţare, vom pune la dispoziţia fermierilor noştri, începând tot din primăvara, microcredite pentru a-şi putea realiza proiectele.

În concluzie, vă invit să urmăriţi comunicările noastre, în cele peste 170 de magazine Agroland, în presa sau pe paginile noastre de internet, şi de ce nu, să vă abonaţi la newsletter-ul nostru.

Cu respect,

Horia Cardos
Fondator Agroland

About the Author: