Sărbătorim Ziua Internațională a Animalelor

Pe data de 4 octombrie se sărbătorește Ziua Internațională a Animalelor care are ca scop promovarea drepturilor și condițiilor tuturor animalelor. Ideea dedicării unei zile necuvântătoarelor i-a aparținut scriitorului german Heinrich Zimmermann, un apărător înfocat al drepturilor animalelor. Prima ediției a acestei sărbători a avut loc în anul 1925, la Berlin, care a strans peste 5000 de participanți.

În prezent, Ziua Internațională a Animalelor se sărbătorește în majoritatea țărilor din lume, fiind un bun prilej de a conștientiza și a educa publicul asupra faptului că animalele sunt ființe simțitoare și trebuie să le acordăm o atenție deosebită. De-a lungul anilor, această sărbătoare a adus o contribuție asupra dezvoltării condițiilor de viață a tuturor animalelor, iar influența acesteia este în continuă creștere.

În perioada 4 – 6 octombrie le oferim o reducere de 20% pentru toată categoria de hrană și accesorii.

De ce sărbătorim?

Animalele de companie au nevoie de toată grija și atenția noastră. Pentru a avea un animal fericit și sănătos este important să-i acordăm timpul și atenția noastră. Asigură-i câinelui sau pisicii tale nevoile primare prin oferirea unui spațiu suficient pentru a se desfășura, dar și mâncare de calitate și specifică grupei lui de vârstă. De asemenea, oferă-i constat apă proapătă. Privează-ți animalul de un program haotic, învățându-l să aibă ore prestabilite pentru mâncare și plimbare, iar pisicii curăță-i constant litiera.

La Agroland găsești pe tot parcursul anului mâncare și accesorii pentru animăluțul tău.

About the Author: