Pui de o zi – Nr 1 în România

De 24 de ani Agroland se ocupă cu pasiune de comercializarea puilor de o zi, a hranei de calitate potrivite acestora, în funcție de specie și vârstă, precum și a echipamentelor de hrănire, adăpare și încălzire, fiind cel mai mare furnizor din acest domeniu, prin cele peste 250 de magazine din toată țara.

Creșterea păsărilor este o activitate necomplicată, profitabilă, și aducătoare de satisfacții. Calitatea deosebită a produselor astfel obținute, fie că e vorba de carne sau de ouă, justifica efortul depus.

Categorii de pui de o zi comercializate

Venim în întâmpinarea crescătorilor, cu păsări adaptate perfect creșterii în sistem gospodăresc. Hibrizii aleși sunt specializați pe anumite producții, astfel că, după preferințele clienților, aceștia beneficiază de hibrizi pentru carne, pentru ouă sau hibrizi cu calități mixte (carne-ouă).

La prețuri mult mai bune, comparativ cu firmele care lucrează legal, cu facturi și certificate sanitare în regulă, puii de o zi comercializați în magazinele Agroland sunt:

Pui de carne albi (broiler) – 3,2 lei

Puii Broiler sunt pui robuști, specializați pentru producția de carne. Aceștia au o creștere rapidă, oferând performanțe constante chiar și în sistem gospodăresc (pot atinge greutatea de 2,5 kg la vârsta de 8 săptămâni).

Comandă în magazin sau telefonic, caută aici cel mai apropiat magazin.

Află mai multe


Rasă mixtă – 3,2 lei

Puii de găină de rasă mixtă sunt ideali pentru creșterea în orice gospodărie, fiind destinați atât pentru producția de carne, cât și pentru cea de ouă. Sunt o rasă rezistentă, au o carne foarte gustoasă și carcase deosebite.

Comandă în magazin sau telefonic, caută aici cel mai apropiat magazin.

Află mai multe


Pui de o zi rasă mixtă “specială” – 3,2 lei

Pui de rasă mixtă (carne și ouă) de calitate superioară! Aceste păsări îmbină calitățile păsărilor specializate pe producția de carne cu cele ale păsărilor ouătoare, având rezistență crescută la boli și un penaj frumos.

Comandă în magazin sau telefonic, caută aici cel mai apropiat magazin.

Află mai multe


Pui de o zi Kabir – 3,5 Lei

În România, Agroland este furnizor EXCLUSIV pentru puii de o zi Kabir! Sunt o rasă deosebită, de înaltă calitate, cu un aspect extrem de frumos și o carcasă mare la sacrificare.

Comandă în magazin sau telefonic, caută aici cel mai apropiat magazin.

Află mai multe


Puicuțe Ouătoare de o zi – 5,2 lei

Se comercializează doar puicuțe, de  o zi sau 16 săptămâni specializate pentru producţia ouă  –  hibridul Lohmann Brown Clasic. Sunt foarte căutate pentru randamentul crescut de ouă de primă calitate. Aceste păsări încep ouatul la 18 săptămâni și depun peste 300 ouă pe an.

Comandă în magazin sau telefonic, caută aici cel mai apropiat magazin.

Află mai multeBoboci de rață – 5,5 lei Pekin

Agroland comercializează boboci de rață de o zi, în principal rase pentru producția de carne, precum cele Pekin.

Au un ritm foarte rapid de creștere și rezistență extraordinară la îmbolnăviri. La maturitate ating greutăți foarte mari (cântăresc de regulă 4-5 kilograme). Calitatea cărnii fiind deosebit de apreciată.

Comandă în magazin sau telefonic, caută aici cel mai apropiat magazin.

Află mai multe


Pui de curcă albă 14 lei / bronzată 15 lei / curcani 15 lei

Sunt pui de o zi, atât femele cât și masculi, specializați pentru producția de carne. Se comercializează curci albe și bronzate, cu o rezistență deosebită.

Curcile albe au o creștere rapidă și se pretează foarte bine  pentru creșterea în gospodărie. Masculii pot ajunge la greutatea de 22-25 kg.

Curcile bronzate au o creștere puțin mai lentă, dar sunt mai rezistente și au carnea mai gustoasă.

Comandă în magazin sau telefonic, caută aici cel mai apropiat magazin.

Află mai multe

Cum comanzi?

Poți comanda pui de o zi direct în unul dintre cele peste 250 de magazine din toată țara sau telefonic.

Înainte să achizitionați orice categorie de pui din magazinele Agroland, recomandăm respectarea unor cerințe minime legate de tehnologia de creștere a acestora. Astfel încât, punem la dispoziție crescătorilor, câteva instrucțiuni de creștere, diferențiate pe fiecare categorie în parte.

Puii se livrează pe bază de comenzi prealabile și în condiții corespunzătoare de biosecuritate. Puii de o zi sunt transportați cu mașini autorizate, conform normelor sanitar-veterinare.

FOARTE IMPORTANT! Pui sunt însoțiți de certificat sanitar-veterinar de transport, declarație de conformitate și aviz de însoțire a mărfii sau factură.

Regulamentul cadru al campaniei “Pui de o zi”

Ce furaje să folosim?

Pe lângă condițiile optime de cazare, hrana este un alt factor important dacă vă doriți pui mari și sănătoși în gospodărie! Din puișorii plini de vitalitate trebuie să se dezvolte păsări mari și sănătoase!

Furajele comercializate de Agroland includ zeci de nutrienți esențiali, oferind păsărilor din curte un start optim. Acestea asigură o creștere sănătoasă și o rezistență crescută la îmbolnăviri. Previne distrofiile musculare și osoase și evită canibalismul și ologeala la păsări.

Furajele Viva nu conțin făină de carne, hormoni de creștere, antibiotice sau alte substanțe interzise sau neconforme!

Cum comanzi pui de o zi?

Poți comanda direct în unul dintre cele peste 250 de magazine din toată țara sau telefonic.

Despre Agroland

Agroland este cea mai mare rețea de magazine agricole din România, cu capital 100% românesc, care a fost înființată în Timișoara în anul 1997.

În prezent, rețeaua Agroland are peste 250 de magazine, localizate în 29 de județe din țară. Printre produsele comercializate se află: pui de o zi, furaje şi echipamente pentru ferme mici și medii, produse pentru grădinărit (semințe, material săditor, fertilizanți, echipamente), precum și hrană și accesorii pentru animale de companie.

Dacă în primii ani de activitate, compania vindea doar produse pentru creșterea animalelor către micii fermieri, treptat gamele s-au diversificat. Planuri de dezvoltare includ inovații pe segmentele de fermă, îngrijirea animalelor, grădinarit și deschiderea mai multor magazinele de tip Mega pe suprafețe mai mari, cu îmbunătățirea experienței consumatorilor și triplarea totalului de produse oferite.

Sfaturi si recomandari