Pui de o zi – Nr 1 în România

ptsite

– Agroland se ocupă de 20 ani cu comercializarea puilor de o zi de toate categoriile şi este cel mai mare furnizor din acest domeniu, prin cele 250 de magazine din toată ţara.
– Avem cu siguranţă cele mai bune preţuri la puii de o zi, dintre firmele care lucrează legal, cu facturi şi certificate sanitare în regulă. Evident că evazioniştii şi contrabandiştii au preţuri mai mici, dar şi riscurile dvs sunt mari
– Puii de o zi comercializaţi prin magazinele Agroland sunt de găină, de curca, de bibilica, fazan, precum şi boboci de raţă şi de gâsca:

Livram constant între lunile Ianuarie şi Decembrie, majoritatea categoriilor

– Hibrizii aleşi sunt specializaţi pe anumite producţii, astfel că, după preferinţele clienţilor, aceştia beneficiază de hibrizi pentru carne, pentru ouă sau hibrizi cu calităţi mixte (carne-oua). Puii se livrează pe bază de comenzi prealabile şi în condiţii corespunzătoare de biosecuritate.
– Puii de o zi sunt transportaţi cu maşini autorizate, conform normelor sanitar-veterinare.
– FOARTE IMPORTANT!!! Puişorii sunt însoţiţi de certificat sanitar-veterinar de transport, declaraţie de conformitate şi aviz de însoţire a mărfii sau factura. Nu vă expuneţi la riscuri inutile. Cumpăraţi doar de la magazine autorizate să comercializeze pui de o zi. Solicitaţi documente sanitar-veterinare şi fiscale!
– Pentru a afla adresa celui mai apropiat magazin vă rugăm accesaţi butonul “magazine“.
Aici găsiţi un articol interesant despre furajele de păsări

De peste 20 de ani ne ocupăm cu pasiune de comercializarea puilor de o zi, a hranei de calitate potrivite, în funcţie de specie şi vârsta, precum şi a accesoriilor de hrănire, adăpare şi încălzire.
De asemenea punem la dispoziţie crescătorilor la fel de pasionaţi ca şi noi, câteva Instrucţiuni de creştere, diferenţiate pe specii.
Scopul final este creşterea în cât mai multe gospodarii a păsărilor de curte, deoarece este o activitate relativ necomplicată, profitabilă, şi aducătoare de satisfacii.
Calitatea deosebită a produselor astfel obţinute, fie că e vorba de carne sau de ouă, justifica efortul depus.
Nu în ultimul rând siguranţă alimentară a familiei trebuie luată în considerare, mai ales în aceste vremuri cel puţin instabile.

Noi, la Agroland, credem că şi cei care nu au posibilitatea să crească păsări, dar au posibilităţi materiale la nivel mediu, pot să găsească rude sau prieteni care pot să desfăşoare această activitate în folosul cât mai multor familii. Trimiteţi-i la noi, şi îi vom ajuta cu toate informaţiile necesare.
De exemplu, multe magazine Agroland, aprovizionează mici crescători cu pui de o zi, furaje şi tehnologie. Aceştia cresc maximum 2-3 sute de păsări, şi pot pe comandă, să livreze carne de la diverse specii de păsări către clienţi din mediul urban. În curând vom pune atât la dispoziţia micilor fermieri, cât şi a eventualilor doritori de produse obţinute în aceste mini ferme de păsări, a unui site care va permite contactul direct între cele 2 categorii.

Dacă doriţi să vă alăturaţi fermierilor Agroland sau căutaţi o sursă de carne de pasăre curata şi obţinută după metode tradiţionale vă rugăm să ne scrieţi: contact@agroland.ro

Regulamentul cadru al campaniei “Pui de o zi”