Povestea lui Pichi, Bianca si Tigru

Povestea catelusei Bianca a inceput acum 6 ani cand am gasit-o in satul in care locuiesc. Se certa cu un caine mai mare pentru un os .Auzind-o plangand, m-am dus sa o salvez. Vazand ca este prăpădita, slaba si nemâncata mi-am dat seama imediat ca este abandonată. Eu eram distrusă; nu mai doream nici un cățel in viata mea deoarece cu cateva saptamani inainte imi murise catelul (un pechinez pe care il iubeam enorm). Dar cand am vazut cum se uita la mine, am zis: “Catelul acesta va fi al meu!”.

Eram cu o prietena, Elena; eu avand mâinile ocupate i-am spus sa prinda ea catelul caci il iau acasa.

Cand s-a apropiat de ea, catelusa a intentionat sa o muste dar atunci am intervenit eu, momind-o cu paine. Am reusit! Am luat-o in brate si atunci am vazut ca este fetita. Am adus-o acasa si i-am oferit multa dragoste și afectiune.

O iubesc enorm de mult .

Anul acesta am mai salvat doi catei dar din pacate unul a murit acum 2 luni (Tigru); nu am reusit sa-l scap. Dar il mai am pe Pichi, un nazdravan mare pe care l-am crescut si il iubesc la fel de mult; era un pui mic la un pas de moarte – nu mai mânca deloc, doar bea putina apa. Sotul meu cand a vazut a spus ca nu vrea sa il piarda si pe Pichi cum l-a pierdut pe Tigru asa ca s-a dus la veterinar, unde a avut nevoie de multe injecții și perfuzii. Eforturile noastre au dat roade in privinta lui Pichi.

In final, vreau sa Ii multumesc lui Dumnezeu ca acum e bine, sanatos, la fel ca si catelusa Bianca.

Poveste trimisă de Georgiana.

Ai salvat și tu un câine sau o pisică? Trimite-ne povestea ta!

Dacă și tu te numeri printre cei care au o poveste asemănătoare, te invităm să ne povestești mai multe. Scrie-ne la adresa marketing@agroland.ro și trimite-ne câteva fotografii, alături de datele tale contact. 

O dată pe săptămână, vom publica pe blogul Agroland o poveste care ne-a impresionat, și vom premia efortul tău de a salva un animal cu un sac de hrană pentru animale de companie.

About the Author: