Povestea cățelului Cozmiță

Era o iarna cum nu ti-e dat sa vezi prea des. Erau mai mult de -30 grade si la gradina mea am vazut un animalut. Era un catel ce abia se putea tine pe picioare, nu venea cand il strigam ,era piele si os! Din pacate avea coada si una dintre urechi taiate si un picior rupt din coloana. M-am asezat jos si am inceput sa plang. Manca balegar de vaca.

Plangeam  cu lacrimi de crocodil si ziceam ca asa ceva nu este posibil. Ce fel de oameni pot sa faca asta?! Am inceput sa ii aduc mancare dar o lasam jos si plecam. Ii era frica sa se apropie. Abia dupa jumatate de an am reusit sa pun mana pe el.

Incet, incet si-a revenit, a mai pus ceva carnita pe el si abia dupa vreo 6 luni am reusit sa-l alint. L-am luat in curte si s-a facut cel mai frumos catel! Este inteligent, cand vrea sa mearga la plimbare ma invita cu capul si tot alearga sa imi arate ca vrea plimbare. Mi-a crescut 6 pisoi. Cand il certam ca mi-a calcat florile ,el se uita la pisoi, ii lua cu gura si ii ducea la culcusul lor. Ii apara de parca ar fi fost el tata si mama.

Acum am 6 catei si 6 pisici salvate si pentru ele am cate o poveste de viata foarte frumoase pe care sper sa vi le impartasesc cu mare drag!

Poveste trimisa de Brindusa


Ai salvat si tu un caine sau o pisica? Trimite-ne povestea ta!

Dacă și tu te numeri printre cei care au o poveste asemănătoare, te invităm să ne scrii pe adresa marketing@agroland.ro si sa ne trimiti cateva fotografii, alături de datele tale contact.

O data pe săptămână, vom publica pe blogul Agroland o poveste care ne-a impresionat, și vom premia efortul tău de a salva un animal cu un sac de hrană pentru acesta.About the Author: