Pisicile Danielei

  • Pisici salvate

Întotdeauna am iubit animalele, în special pisicile, întrucât de câini mi-era puțin teamă (însă în ultimii ani m-am apropiat tot mai mult și de câini). S-a întâmplat să iau în apartamentul meu mai multe pisici de pe stradă. Bănuiesc ca erau pisici alungate sau pui, la fel alungați, sau provenind de la pisici carte trăiau pe stradă.

Primul a fost un motan blând, care a venit pe la blocul nostru și, primind mâncare de la câteva familii, a rămas în zonă. Treptat s-a obișnuit să se plimbe prin bloc, urca cele trei etaje unde locuiam și mieuna la ușă. Atunci îl primeam în casă, îi dădeam mâncare și-l lăsam să doarmă cât dorește, până cerea din nou la ușa să plece pe afară. După el a urmat o pisică, la fel adoptată de bloc, care în final, a devenit pisica mea. La fel, ieșea și venea în casă când dorea, zgâriind ușa.

Acesta a fost începutul, după care, prin casă și viață mi-au trecut un număr mai mare de pisicuțe, la fel, găsite pe stradă. Acestora le-am căutat și le-am găsit stăpâni. Însă am păstrat câte un loc pentru fiecare în sufletul meu.
Destinul a făcut să mă mut din acel cartier, iar la noua locuință m-am împrietenit cu niște câini din zonă, pe care îi hrănesc și îi iubesc la fel de mult.

Concluzia la care am ajuns este că, cine nu s-a apropiat și s-a atașat de un animal, nu poate cunoaște acea dragoste puternică, pură și necondiționată pe care ți-o poate oferi. E ceva ce nu poți descrie în cuvinte. Simți doar în momentul în care ai devenit prietenul lor.

Pisică
Pisică întâlnită la Cetatea Cisnădioara

În ultimul timp, împreună cu soțul meu, și el iubitor de animale, ținem mereu în portbagajul mașinii hrană pentru pisici și câini și oriunde mergem, când întâlnim în drumul nostru un animăluț, îl hrănim. Acest mic gest făcut pentru ele, ne aduce foarte multă bucurie în suflet.

Poveste trimisă de Daniela M.

Ai salvat și tu un câine sau o pisică? Trimite-ne povestea ta!

Dacă și tu te numeri printre cei care au o poveste asemănătoare, te invităm să ne povestești mai multe. Scrie-ne la adresa marketing@agroland.ro și trimite-ne câteva fotografii, alături de datele tale contact. 

O dată pe săptămână, vom publica pe blogul Agroland o poveste care ne-a impresionat, și vom premia efortul tău de a salva un animal cu un sac de hrană pentru animale de companie.

About the Author: