Misiune și Obiective

Agroland este cea mai mare reţea de magazine agricole din România.

Misiune

Noi, echipa AGROLAND, suntem dedicați furnizării de produse de înaltă calitate, locale și sănătoase pentru un profit echitabil prin Integritate și Responsabilitate Personală către clienții noștri privați ​​și profesioniști.

Oferim produse superioare utilizând programe de instruire concentrate, cuprinzătoare și tehnologie inovatoare. Ne vom concentra pe urmărirea creșterii pe piețele strategice, îmbunătățind în același timp calitatea vieții clienților și angajaților noștri. AGROLAND este o companie responsabilă social.

Agroland numără peste 600 de oameni.

Valori

Ne străduim să arătăm un respect profund pentru ființele umane din interiorul și exteriorul companiei noastre și pentru comunitățile în care trăiesc.

Susținem agricultura durabilă și metode sigure de producere a alimentelor care reduc degradarea mediului, mențin productivitatea terenului în timp și susțin viabilitatea economică a fermelor familiale și a comunităților rurale.

Viziune

Viziunea noastră este de a furniza produse de înaltă calitate pentru fermierii mici și mijlocii care sunt competitivi la nivel global și pozitivi din punct de vedere ecologic.

Continuăm să încurajăm producția alimentară „rurală” în fermele familiilor mici și în industria prelucrătoare în conformitate cu PAC UE.

AGROLAND doreste să devină producătorul numărul unu, alături de fermierii noștri selectați, de carne sănătoasă de pasăre și ouă la un nivel ridicat de calitate, sprijinind criterii de producție sociale și de mediu

Strategie

Continuăm dezvoltarea afacerii B2C investind în extinderea zonei magazinelor noastre existente pentru a dezvolta Webshop-ul B2B.

Vom diversifica activitățile noastre în producția de carne de pasăre și ouă sănătoase sub denumirea de „Puiul Rustic”.

Prin promovarea schimbului de experiență și a cooperării, servim ca o platformă catalizatoare pentru noi evoluții în segmentul micilor ferme.

Obiective

Strategia noastră are ca rezultat următoarele obiective:

FOCUS pe importanța producției fermelor mici și promovarea unei imagini pozitive a întregului sector
ACTIUNE ca un organism de conducere de specialitate în domeniul hranei pentru animale și al creșterii păsărilor, fiind recunoscut ca atare de către clienții noștri privați și profesioniști.
Începerea producției proprii de carne de pasăre sănătoasă in propriile abatoare AGROLAND.
PERMITEREA schimbului de cunoștințe între micii agricultori, ca rezultat al creării unei rețele de utilizatori de mici fermieri