Agroland – 250 magazine in Romania.Va oferim spre vanzare pui de o zi, de carne, curca, gasca, rata, furaje si nutreturi concentrate.Incurajam producția de hrana sanatoasa, sustinand Romania Agricola din 1997.Vino in cel mai apropiat magazin Agroland!

Kabir – Exclusiv la Agroland 3,5 Lei

In Romania, Agroland este furnizor EXCLUSIV pentru puii de o zi Kabir.

NU VA LASATI PACALITI! Puii de o zi Kabir se comercializeaza pe baza unui contract exclusiv doar in magazinele Agroland. Nu se vinde in piete sau de catre comercianti ambulanti. Cereti comerciantului sa va arate cutia in care au fost transportati! Ea trebuie sa arate exact ca in imaginea de mai jos:

Puii KABIR sunt o rasa rezistenta, deosebita, un aspect foarte frumos si o carcasa mare rezultata la sacrificare. Marea majoritate a cocosilor si puicutelor sunt de culoare rosie, varietatea originala. In unele serii se gasesc si cocosi Kabir Gri si Kabir Gri Gat-Golas, varietati dezvoltate ulterior (poze la inceputul paginii)

In afara de productia de carne (la maturitate ajunge la 4-5 kg), puicutele Kabir  mai pot fi utilizate si  pentru productia de oua, dupa varsta de 24-26 saptamani (aprox. 200 de oua pe an).

De asemenea, cei mai valorosi cocosi din gama noastra sunt cei din rasa KABIR!
Sunt deosebit de rezistenti, au carnea de calitate exceptionala si sunt si extrem de aspectuosi. La maturitate cantaresc peste 4-5 kg. Avem numerosi crescatori care folosesc cocosii KABIR pentru reproductie. In Italia cocosii de o zi Kabir se vand cu peste 1 Euro/bucata.

Va recomandam sa cresteti aceste pasari in libertate. Au un temperament foarte calm si sunt usor de intretinut.

Rasa Kabir a fost dezvoltata in Israel, dar in prezent puii de o zi sunt produsi in Italia de exclusiv de catre compania www.avizoo.com

Puii se comercializeaza doar insotiti de documente fiscale si sanitar-veterinare, pe care le puteti solicita  Magazinului Agroland, pentru vizualizare.