Prețuri bune, promoții permanente!

  • Aceasta deoarece, Agroland oferă o gamă diversă de sortimente de hrana pentru câini şi pisici din categoria elită dar şi produse de o categorie standard, la preţuri imbatabile.
  • În acest domeniu, Agroland posedă atât mărci proprii de hrană de câini şi pisici dar şi mărci asupra cărora deţine exclusivitate pe teritoriul României.

O dietă potrivită este fundamentală pentru sănătatea şi bunăstarea animăluţului dumneavoastră. Ca şi noi, animăluţele noastre au nevoie de o dietă echilibrată, ce conţine cantitatea potrivită de proteine, grăsimi, carbohidraţi, vitamine, minerale şi care, să le asigure o condiţie excelentă. Aceste substanţe nutritive trebuie să fie prezente nu numai în cantităţile corecte, ci şi în proporţiile adecvate pentru a oferi o dietă completă şi echilibrată din punct de vedere nutriţional. Produs   ele alimentare comercializate de Agroland au garanţie pentru conformitate, calitate şi siguranţă nutriţională. Există o gamă larga de reţete, varietăţi şi compoziţii din care puteţi alege, în toate formele ce pot fi folosite.