DESCHIDE UN MAGAZIN AGROLAND ÎN COMUNITATEA TA!

Agroland este cea mai mare reţea de magazine agricole din România. Compania s-a înfiinţat în Timişoara în anul 1997 şi a devenit în câţiva ani cea mai mare companie din România care vinde produse pentru creşterea animalelor către micii fermieri. În ultimii ani, gama de produse s-a diversificat puternic. În prezent, în afară de puii de o zi, furaje şi echipamente pentru ferme mici şi medii, Agroland vinde produse pentru grădinărit (seminţe de legume şi flori, butaşi de trandafiri, viţa-de-vie, arbuşti şi pomi fructiferi) şi, de asemenea, hrană pentru animale de companie.

Pornești o afacere în parteneriat pe care tu o conduci

Vei activa sub un brand cunoscut la nivel național

Intri într-o piață în creștere având sute de produse de calitate

Primesti consultanță și sprijin pentru magazinul tău

Benficiezi de campanii de promovare naționale și targetate pe zona ta

DE CE FRANCIZA AGROLAND ?

Alegi un parteneriat simplu, rapid și de încredere, în cea mai rețea de magazine agricole din România.

Beneficiezi de o formula de succes dovedită in 28 de judete din România. Astfel îți vei transforma pasiunea într-o sursă sigură de venit și vei lucra pentru tine!

Contribui la crearea unui stil de viata sanatos. Siguranța alimentară a familiilor din România trebuie să fie o prioritate. Incurajăm familiile din mediul rural, dar nu numai, să îşi producă în gospodărie hrana necesară. Aici ne referim atât la carne, lapte, ouă cât şi la legume, fructe sau alte produse vegetale. Prin calitatea foarte bună a produselor sale, prețuri foarte competitive și suportul constant oferit clienților, putem contribui împreună la un viitor sănătos.

Primesti acces usor la o rețetă de business testată și îmbunătățită permanent timp de 22 de ani, de specialisti de top in domeniu. Vei lucra ușor, si organizat avand suportul Agroland, iar tu te vei putea concentra pe dezvoltarea afacerii tale!

Vei primi o susținere continuă atat pentru tine cat si pentru angajatii tai prin traininguri. schimb de experienta  si sprijin continuu de la specialisti Agroland.

Investesti in viitorul tau profitabil fara cheltuieli semnificative. Cu putine resurse investite te vei putea vei investi banii tai in dezvoltarea afacerii proprii și maximizarea veniturilor!

Aduci un brand national in localitatea ta putand astfel contribui la dezvoltarea unei zone din tara.

CINE POATE DEVENI FRANCIZAT ?

Partenerii Agroland sunt persoane active, care isi doresc sa-si dezvolte propria afacere in domeniul agricol. Căutam parteneri care înțeleg mediul local și identifică oportunitățile de dezvoltare. Francizatii își vor crea in permanenta oportunități de noi vânzări si vor convinge potențialii clienți de beneficiile unui mod de viata sanatos, cu hrana produsa in propria gospodarie. 

 

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Completează formularul de mai jos, iar un consultant Agroland
te va contacta pentru a-ți oferi detaliile de care ai nevoie.

Pentru a trimite formularul va rugam sa completati toate campurile.