Despre noi

Home/Despre noi

Agroland este cea mai mare reţea de magazine agricole din România. Compania s-a înfiinţat în Timişoara în anul 1997 şi a devenit în câţiva ani cea mai mare companie din România care vinde produse pentru creşterea animalelor către micii fermieri. În ultimii ani, gamă de produse s-a diversificat puternic, în afară de puii de o zi, furaje şi echipamente pentru ferme mici şi medii, Agroland vinde produsele pentru grădinărit (seminţe de legume şi flori, butaşi de trandafiri, viţa de vie, arbuşti şi pomi fructiferi) şi de asemenea hrană pentru animale de companie.
În această primăvară 2015 s-a lansat conceptul de magazin “Agroland 1.000″, care va veni în întâmpinarea clienţilor cu o gamă extinsă (minimum 1.000 de produse) pe domeniile mai sus menţionate.

Cifră de afaceri a Agroland la sfârşitul anului 2014 a depăşit 20 milioane de EURO. La începutul anului 2015 aveam deschise peste 250 de magzine în 28 de judeţe din ţară, iar echipa Agroland număra peste 350 de oameni.

Principalul obiectiv al companiei este încurajarea cât mai multor familii – mai ales din mediul rural, dar nu numai, să îşi producă în gospodărie hrana necesară. Evident în gospodărie se poate obţine o calitate mult superioară a produselor agricole, comparativ cu sistemul super-intensiv. Aici ne referim atât la carne, lapte, ouă cât şi la legume, fructe sau alte produse vegetale.

Noi, la Agroland, venim în întâmpinarea crescătorilor, cu hibrizi de păsări adaptaţi perfect creşterii în sistem gospodăresc, cât şi cu furajele naturale VivaBio, fără adaosuri de făină de carne sau de oase, fără hormoni şi fără medicamente şi antibiotice în exces. Rezultatul va fi o carne de foarte bună calitate, cu un gust autentic. De asemenea, va avea un conţinut ridicat de proteine, potasiu şi fosfor şi un conţinut foarte scăzut de apă şi de grăsimi (practic fără colesterol).

Nu în ultimul rând, dorim să încurajăm conservarea modul de viaţă “de la ţară”, şi prin programe în care familii din mediul urban, fără legături la sat, să poată să aibă acces la o hrană gustoasă, mult mai puţin “poluata” şi în mod cert obţinută în condiţii lipsite de stres pentru animale.

Urmare a recunosterii eforturilor constante din domeniul creşterii păsărilor în gospodarii şi ferme mici, am fost acceptaţi în Februarie 2013 în prestigioasa organizaţie: www.erpa-ruralpoultry.eu/en/