Cum să sărbătorești Sfântul Valentin alături de animalul tău de companie

Valentine’s Day este ziua dedicată iubirii. Acest sentiment frumos nu trebuie însă arătat doar persoanei iubite, ci și animalului tău de companie. Chiar și pisica sau câinele are nevoie să simtă cât de mult este iubit de către stăpân în această zi a iubirii. Cu atât mai mult cu cât, aceștia ne arată dragostea lor necondiționată tot timpul anului. De Sfântul Valentin, dar și în orice altă zi, arată-i patrupedului cât de mult îl apreciezi făcând mici gesturi care să-l facă fericit.

În articolul ce urmează vă prezentăm 5 idei simple de a sărbători Ziua Iubirii alături de prietenul tău necuvântător.

1. Oferă-i mâncarea favorită

Fiecare câine sau pisică are o mâncare preferată. Această zi este o bună ocazie să-l răsfeți cu o astfel de recompensă. Pregătește-i bolul cu o mâncare delicioasă și cu siguranță animăluțul tău îți va răsplăti grija.

La Agroland găsești o gamă diversă de hrană premium pentru câini sau pisici la prețuri excepționale.

2. Joacă-te mai mult cu el

Acum e un moment bun să-ți petreci mai mult timp alături de animalul tău de companie. Câinii nu au nevoie deobicei de spațiul lor personal precum psicile, așa că prelungește timpul acordat jocului și bucurați-vă de aceste momente.

Cu atâta dragoste în jur, cu siguranță și ei s-ar bucura de mai multă atenție.

3.Explorați noi locuri

Surprinde-ți patrupedul și du-l la plimbarea de seară într-un parc nou. Sau mergi pe un alt traseu, mai lung. Câinii iubesc mersul prin natură, aventura și explorarea de noi zone. Astfel, fă-i un cadou de Sfântul Valentin și mergeți în descoperirea orașului.

Și pisicile iubesc natura, Valentine’s Day fiind un bun prilej să mergeți împreună în parc pentru a vă bucura de mai mult timp petrecut împreună.

4. Cumpără-i o nouă jucărie

Așa cum nouă ne place să primim cadouri, așa și patrupezii se bucură la câte-o jucărie sau zgardă nouă. Înseninează-i ziua și oferă-i ceva nou de care să se bucure. Animalele de companie iubesc să se joace, iar în momentele în care  tu nu ești acasă, o jucărie i-ar mai alunga din singurătate.

5. Înrămează o fotografie cu voi doi

O altă modalitate de a-ți arăta dragostea față de ei este înrămarea unei fotografii cu voi sau doar cu el și să o pui alături de cele cu membrii familiei. Știai că 91% din stăpânii de animale de companii își consideră câinele sau pisica un membru al familiei. Nimic surprinzător am spune noi.

Cumpără o ramă frumoasă, printează o poză reprezentativă și pune-o la loc de cinste. Ce altă formă de a-ți exprima iubirea, dacă nu prin a-l considera parte din familia ta.

De weekend-ul dragostei, Agroland sărbătorește iubirea față de animalele de companie cu reduceri de 15% la toată gama pet. Promoția este valabilă doar online în perioada 14-16 februarie.

About the Author: