Cum să cumperi inteligent de Black Friday

A început numărătoarea inversă  până la perioada cu cele mai mari reduceri din an. Black Friday  este acea zi minunată din an, așteptată cu nerăbdare de toată lumea pentru a face cumpărături.

Cum a apărut Black Friday?

Black Friday (Vinerea Neagră) își are originile în America și se desfășoară a doua zi după Ziua Recunoștinței. Imediat după această sărbătoare, americanii începeau cumpărăturile pentru sărbători, fapt ce cauza supraaglomerări ale magazinelor și drumurilor.

Observând acest comportament, micii proprietari de magazine, dar și marile centre comerciale au început să practice reduceri mari în această zi din an. Puteai oferi cadouri celor dragi sau să-ți cumperi produsul dorit la cel mai mic preț din an.

Pentru a face față cu brio avalanșei de oferte, în articolul de mai jos îți propunem un ghid în 3 pași despre cum să cumperi inteligent în această perioadă din an.

  1. Abonează-te la newsletter

Un mod simplu și ușor de a fi la curent cu reducerile este de a te abona la newsletter. În acest mod vei fi printre primii care află de oferte, înainte de a fi făcute publice. Newsletter-ul este cea mai simplă modalitate de a te menține mereu informat cu privire la acțiunile întreprinse de firmă.

Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie este să-ți introduci adresa de e-mail pe site, iar astfel vei fi mereu la curent cu noutățile.

  1. Fă-ți o listă cu produsele dorite

Cel mai important lucru de făcut înainte de a începe cumpărăturile de Black Friday este să îți faci o listă cu produsele pe care le dorești. În procesul de stabilire a produselor, este indicat să-ți faci și o prioritzare a acestora pentru a-ți fi astfel mai ușor să știi de ce ai neapărată nevoie și de a nu te pierde în multitudinea de oferte.

Un mod inteligent de a face cumpărături în această perioadă este să cumperi, chiar dacă nu mai este sezonul lor, acele produse de care știi că vei avea nevoie în sezonul următor.

  1. Stabilește un buget

În multitudinea de oferte cu ocazia Black Friday, stabilirea unui buget te va ajuta să nu cheltui foarte mulți bani. Ba mai mult, te va ajuta să nu consumi toți banii, chiar înainte de cumpără toate produsele din listă.

Agroland îți oferă o săptămână întreagă de oferte pentru a-ți îngriji curtea și grădina. În perioada 15 – 17 noiembrie, cumperi mai mult la un preț mai mic, pe shop sute de produse vor avea un preț avantajos. Astfel, vei putea face cumpărături din confortul casei tale.

Urmăreste-ne pe Facebook sau înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile.

About the Author: