Cum facem cumpărături inteligente de Black Friday

Numărătoarea inversă până la ziua cu cele mai mari reduceri din an a început deja. Black Friday este cea mai așteptată zi din an pentru a face cumpărături la cele mai bune prețuri.

În 2020, Agroland îți oferă un weekend cu super promoții de până la 50% reducere. În perioada 13 – 16 noiembrie, în magazinul nostru online, cumperi mai mult și plătești mai puțin, deoarece sute de produse vor fi la un preț avantajos.

Pentru a face față cu brio avalanșei de oferte, în articolul de mai jos îți propunem un ghid în 3 pași despre cum să cumperi inteligent în această perioadă din an.

  1. Abonează-te la newsletter

Un mod simplu și ușor de a fi la curent cu reducerile este de a te abona la newsletter. În acest mod vei fi printre primii care află de oferte, înainte de a fi făcute publice. Newsletter-ul este cea mai simplă modalitate de a te menține mereu informat cu privire la acțiunile întreprinse de firmă.

Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie este să-ți introduci adresa de e-mail pe site, iar astfel vei fi mereu la curent cu noutățile.

Fii primul care află de reducerile de Black Friday de anul acesta și înscrie-te aici la newsletter-ul Agroland.

  1. Fă-ți o listă cu produsele dorite

Cel mai important lucru de făcut înainte de a începe cumpărăturile de Black Friday este să îți faci o listă cu produsele pe care le dorești. În procesul de stabilire a produselor, este indicat să-ți faci și o prioritizare a acestora pentru a-ți fi astfel mai ușor să știi de ce ai neapărată nevoie și de a nu te pierde în multitudinea de oferte.

Un mod inteligent de a face cumpărături în această perioadă este să cumperi, chiar dacă nu mai este sezonul lor, acele produse de care știi că vei avea nevoie în sezonul următor.

3. Stabilește un buget

În multitudinea de oferte cu ocazia Black Friday, stabilirea unui buget te va ajuta să nu cheltui foarte mulți bani. Ba mai mult, te va ajuta să nu consumi toți banii, chiar înainte de cumpără toate produsele din listă.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu noutățile.

About the Author: