Agroland – 250 magazine in Romania.Va oferim spre vanzare pui de o zi, de carne, curca, gasca, rata, furaje si nutreturi concentrate.Incurajam producția de hrana sanatoasa, sustinand Romania Agricola din 1997.Vino in cel mai apropiat magazin Agroland!

Boboci de gasca – 24 lei

Alaturi de rața, gasca este o alta specie care a starnit interesul clientilor Agroland. Cresterea gastelor este convenabila datorita usurinței cu care se realizeaza un adapost, valorificarii crescute a furajului cat si a pajistii si rezistentei crescute la imbolnaviri.

Hibrizii comercializati in reteaua Agroland sunt: Gasca obisnuita de carne /strong> si Gasca Toulouse

Desi bobocii de gasca de o zi au un preț ridicat, comparativ cu celelalte categorii, deoarece furajul utilizat este la un pret foarte accesibil, si sunt poate pasarile care necesita cea mai putina ingrijire, cresterea gastelor este foarte rentabila si plina de satisfactii.

Produsele obtinute: carnea si ficatul de o calitate foarte buna, ouale si penajul foarte valoros fac din gasca una din cele mai interesante specii de crescut in gospodarie.

Se adapteaza extrem de rapid, au o crestere accelerata.

La varsta de 8 saptamani ajung la greutatea de 4 kg, iar la maturitate fiziologica (7-8 luni) femelele au intre 5-6 kg, iar masculii peste 7 kg.

Productia de oua este sezoniera, de aproximativ 35 – 40 oua.

Mai multe despre gaste gasiti aici – Caracteristicile bobocilor de gasca
Parametrii crestere gaste pentru carne si pentru ficat gras.

parametriigaste-compressor