Bine aţi venit la Agroland

Home/Blog, Informaţii/Bine aţi venit la Agroland

Bine aţi venit la Agroland

Agroland a pornit cu scopul de a încuraja cât mai multe familii – mai ales din mediul rural, dar nu numai – de a-şi produce în gospodărie hrana necesară. Evident în gospodărie se poate obţine o calitate mult superioară a produselor agricole, comparativ cu sistemul super-intensiv. Aici ne referim atât la carne, lapte, ouă cât şi la legume, fructe sau alte produse vegetale.

Noi, la Agroland, venim în întâmpinarea crescătorilor, cu hibrizi de pasări adaptaţi perfect creşterii în sistem gospodăresc, cât şi cu furajele naturale VivaBio, fară adaosuri de făină de carne sau de oase, fără hormoni şi fără medicamente şi antibiotice în exces. Rezultatul va fi o carne de foarte bună calitate, cu un gust autentic. De asemenea, va avea un conţinut ridicat de proteine, potasiu şi fosfor şi un conţinut foarte scăzut de apă şi de grăsimi (practic fără colesterol).

Nu în ultimul rând, dorim să încurajăm conservarea modul de viaţă “de la ţară”, şi prin programe în care familii din mediul urban, fără legături la sat, să poată să aibă acces la o hrană gustoasă, mult mai puţin “poluată” şi în mod cert obţinută în condiţii lipsite de stres pentru animale.

Acum, am pornit acest blog, cu scopul de a comunica mai bine cu comunitatea formată în jurul Agroland. Aşteptam cu mult interes comentariile dumneavoastră la temele propuse, precum şi sugestii de noi subiecte de discuţii. De asemenea aşteptam să ne spuneţi cum putem să vă servim mai bine în cele 250 de magazine ale noastre din „offline”, precum şi pe magazinul nostru online : www.shop-agroland.ro

About the Author: