Pui de o zi – Nr 1 in Romania

1x1.trans Pui de o zi  Nr 1 in Romania

  • Agroland se ocupa de 18 ani cu comercializarea puilor de o zi de toate categoriile si este cel mai mare furnizor pentru aceste pasari prin cele 250 de magazine din toata tara.
  • Avem cu siguranta cele mai bune preturi la puii de o zi dintre firmele care lucreaza legal cu facturi si certificate sanitare in regula. Evident ca evazionistii si contrabandistii au preturi mai mici, dar si riscurile dvs sunt mari
  • Puii de o zi comercializati prin magazinele Agroland sunt de gaina, de curca, de bibilica, precum si boboci de rata si de gâsca.
  • Incepand cu inceputul lunii martie comercializam Pui Kabir in toate magazinele Agroland

Livram constant intre lunile Ianuarie si Decembrie, majoritatea categoriilor

 • Hibrizii alesi sunt specializati pe anumite productii, astfel ca, dupa preferintele clientilor, acestia beneficiaza de hibrizi pentru carne, pentru oua sau hibrizi cu calitati mixte (carne-oua). Puii se livreaza pe baza de comenzi prealabile si în conditii corespunzatoare de biosecuritate.
 • Puii de o zi sunt transportati cu masini autorizate, conform normelor sanitar-veterinare.
 • FOARTE IMPORTANT!!! Puisorii sunt insotiti de certificat sanitar-veterinar de transport, declaratie de conformitate si aviz de insotire a marfii sau factura. Nu va expuneti la riscuri inutile. Cumparati doar de la magazine autorizate sa comercializeze pui de o zi. Solicitati documente sanitar-veterinare si fiscale!
 • Pentru a afla adresa celui mai apropiat magazin va rugam accesati butonul “magazine“.
 • Aici gasiti un articol interesant despre furajele de pasari

 

De 18 ani ne ocupam cu pasiune de comercializarea puilor de o zi, a hranei de calitate potrivite, in functie de specie si varsta, precum si a accesoriilor de hranireadapare si incalzire.
De asemenea punem la dispozitie crescatorilor la fel de pasionati ca si noi, cateva Instructiuni de crestere, diferentiate pe specii.
Scopul final este cresterea in cat mai multe gospodarii a pasarilor de curte, deoarece este o activitate relativ necomplicata, profitabila, si aducatoare de satisfacii.
Calitatea deosebita a produselor astfel obtinute, fie ca e vorba de carne sau de oua, justifica efortul depus.
Nu in ultimul rand siguranta alimentara a familiei trebuie luata in considerare, mai ales in aceste vremuri cel putin instabile.
Noi, la Agroland, credem ca si cei care nu au posibilitatea sa creasca pasari, dar au posibilitati materiale la nivel mediu, pot sa gaseasca rude sau prieteni care pot sa desfasoare aceasta activitate in folosul cat mai multor familii. Trimiteti-i la noi, si ii vom ajuta cu toate informatiile necesare.
De exemplu, multe magazine Agroland, aprovizioneaza mici crescatori cu pui de o zi, furaje si tehnologie. Acestia cresc maximum 2-3 sute de pasari, si pot pe comanda, sa livreze carne de la diverse specii de pasari catre clienti din mediul urban. In curand vom pune atat la dispozitia micilor fermieri, cat si a eventualilor doritori de produse obtinute in aceste mini ferme de pasari, a unui site care va permite contactul direct intre cele 2 categorii.
Daca doriti sa va alaturati fermierilor Agroland sau cautati o sursa de carne de pasare curata si obtinuta dupa metode traditionale va rugam sa ne scrieti: contact@agroland.ro

Agroland – Video – Cum pregatim corect asternutul

Agroland – Video – Pui de o zi

1x1.trans Pui de o zi  Nr 1 in Romania
Return to Top ▲Return to Top ▲