Bine ati venit la Agroland

Publicat in Blog

Agroland a pornit cu scopul de a incuraja cat mai multe familii – mai ales din mediul rural, dar nu numai – de a-si produce in gospodarie hrana necesara. Evident in gospodarie se poate obtine o calitate mult superioara a produselor agricole, comparativ cu sistemul super-intensiv. Aici ne referim atat la carne, lapte, oua cat si la legume, fructe sau alte produse vegetale.

Noi, la Agroland, venim in intampinarea crescatorilor, cu hibrizi de pasari adaptati perfect cresterii in sistem gospodaresc, cat si cu furajele naturale VivaBio, fara adaosuri de faina de carne sau de oase, fara hormoni si fara medicamente si antibiotice in exces. Rezultatul va fi o carne de foarte buna calitate, cu un gust autentic. De asemenea, va avea un continut ridicat de proteine, potasiu si fosfor si un continut foarte scazut de apa si de grasimi (practic fara colesterol).

Nu in ultimul rand, dorim sa incurajam conservarea modul de viata “de la tara”, si prin programe in care familii din mediul urban, fara legaturi la sat, sa poata sa aiba acces la o hrana gustoasa, mult mai putin “poluata” si in mod cert obtinuta in conditii lipsite de stres pentru animale.

Acum, am pornit acest blog, cu scopul de a comunica mai bine cu comunitatea formata in jurul Agroland. Asteptam cu mult interes comentariile dumneavoastra la temele propuse, precum si sugestii de noi subiecte de discutii. De asemenea asteptam sa ne spuneti cum putem sa va servim mai bine in cele 150 de magazine ale noastre din „offline”, precum si pe magazinul nostru online : www.shop-agroland.ro

1x1.trans Bine ati venit la Agroland
Return to Top ▲Return to Top ▲